Bine ai venit pe site-ul NININA! 

Plasarea unei comenzi, precum si folosirea acestui site implica acordul tau cu privire la conditiile de mai jos, in varianta descrisa la momentul finalizarii comenzii.  Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment prezentele conditii generale de vanzare.   Continutul site-ului www.ninina.ro este proprietatea PFA Neacsu Irina Cornelia, CUI 35875556, iar orice folosire integrala a continutului acestuia sau a oricaror elemente constituie o incalcare a Legii protectiei drepturilor de autor nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, si se sanctioneaza conform acesteia. Folosirea oricarei fotografii de pe site se va face doar cu acordul prealabil din partea echipei NININA.

Confidentialitatea datelor personale

Informatiile cerute pe site-ul www.ninina.ro sunt necesare in vederea emiterii facturilor si identificarii corecte a cumparatorului pentru trimiterea comenzii. Conform legislatiei in vigoare, informatiile solicitate au caracter confidential, drept urmare acestea nu vor fi comunicate de catre angajatii www.ninina.ro catre terte persoane si vor fi folosite numai in scopul definit mai sus. 

Limitarea responsabilitatii

Incercam sa descriem cat mai fidel produsele noastre si sa oferim cat mai multe informatii referitoare la materiale, culori si masuri, pentru a evita orice confuzie cu privire la hainutele NININA. In cazul in care consideri ca informatiile sunt inexacte sau daca viziunea ta despre produs este diferita fata de comanda realizata, te rugam sa citesti cu atentie politica noastra de returnare. Ne dorim sa solutionam amiabil astfel de situatii, fie prin returnarea sumei achitate, fie prin schimbarea produsului (in masura disponibilitatii in stoc). 

Returnarea produselor

Daca ai cumparat un produs NININA si vrei sa-l returnezi, te rugam sa ne scrii la adresa: office@ninina.ro.  Poti solicita returnarea banilor in cel mult 14 zile lucratoare de la primirea coletului, iar produsul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, cumulativ: sa fie in ambalajul sau original, sa nu fie deteriorat (prin purtare, spalare sau orice alta manevrare) si sa nu aiba etichetele inlaturate.  In cazul in care conditiile de mai sus sunt indeplinite, NININA va returna suma de bani aferenta, intr-o perioada de maximum 3 zile lucratoare de la primirea prin curier a produsului.  Te informam ca plata transportului pentru un produs returnat este in sarcina cumparatorului, mai putin in cazul unui produs cu eroare de fabricatie confirmata.  In cazul schimbului cu un alt produs, NININA iti va oferi toata bunavointa pentru efectuarea schimbului, in limita stocului si masurilor disponibile.  

Transport si Plata

In Bucuresti, transportul cutiutelor NININA este facut rapid si sigur de catre Bookurier. Livrarea costa numai 14 RON, iar coletul ajunge la tine intr-o zi lucratoare de la plasarea comenzii. Pentru comenzile in zona metropolitan a Bucurestiului, (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti Leordeni, Magurele Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu) livrarea costa 14 RON, iar in afara Bucurestiului, livrarea produselor are tariful de 20 RON. Coletul poate fi platit ramburs sau prin virament bancar in contul deschis la Banca Transilvania RO91BTRLRONCRT0350837901.

Principiile NININA

1. Limitam consumerismul – hainutele sunt unisex, astfel incat pot fi imprumutate intre frati ; paleta de culori este usor de accesorizat si asortat.  2. Fair trade – ne platim furnizorii si producatorul la pretul pietei si ne propunem sa realizam un comert echitabil pentru toata lumea.  2. Incurajam traiul ecologic – folosim materiale naturale pentru crearea hainutelor, lucram cu firme de curierat pe bicicleta, iar mesajul de pe cutiutele de livrare ale produselor indeamna la reciclarea cartonului.  3. Participam la campanii umanitare – in fiecare luna, 2% din profitul NININA este directionat catre cazuri umanitare.